17 травня – День вуличних музикантів у Львові

Кожен, хто забажає, може творити музику!

Минулого року Львів запровадив в Україні прекрасну світову традицію щорічного Свята музики. У день літнього сонцестояння – 21 червня – на площах та вулицях Львова заграли водночас понад 80 виконавців. Цього року з Литви в Україну прийшла ще одна музична ініціатива – День вуличних музикантів – 17 травня. Разом із Вільнюсом і Тбілісі, Ригою та Амстердамом, Копенгагеном та іншими містами Європи День вуличних музик охопить також вулиці Києва, Львова, Івано-Франківська, Дніпропетровська та інших міст України.

Команда Свята музики у Львові вирішила підтримати чудову ідею литовських однодумців, і відправляє спеціальний музичний десант – гурт «Оленки» до Вільнюса. А у Львові організатори запрошують усіх 17 травня виходити на вулиці міста і сміливо грати музику. Щоб ваші слухачі могли вас знайти, повідомляйте про ваше місце та час виступу на офіційній сторінці події у FB: https://www.facebook.com/StreetMusicLviv. Усі заходи у рамках Дня вуличних музик не прибуткові для виконавців та організаторів. Це свято – наш з вами благодійний внесок у хороший настрій та радісне звучання нашого міста.

До Дня вуличних музикантів вже приєдналися виконавці: піаністка Олена Гав’юк, дует альтів, гість з Вільнюсу Едґарас Лубiс, гурти «Джалапіта», «Миклухо Майклай», LBB, АнсамбЕль «Макака» та проект ХАТНЄГРАННЯ на трамвайному маршруті. Шукайте музику 17 травня на вулицях Старого міста Лева!

Запрошуємо усіх розпочати сезон вуличної музики разом з нами!