У лютому Львівська філармонія запрошує на яскраві концерти

Після тривалих святкових концертів Львівська філармонія знову запрошує всіх поціновувачів класичної музики на непересічні концерти яскравих особистостей музичного світу з України та Росії.

У лютому в Філармонії відбудуться концерти Дмитра Онищенка (фортепіано) та Марфи Шумкової (мецо-сопрано), Артура Нікуліна (фортепіано) та Дмитра Логвіна (диригент)

Програма концертів:

2 лютого, 18:00

«Фортепіанні шедеври Людвига ван Бетховена» у виконанні улюбленця публіки, львів’янина – переможця числених міжнародних конкурсів – Дмитра Онищенка.

4 лютого, 18:00

«Жіночі портрети у музиці» у виконанні аспірантки Московської консерваторії ім. П.Чайковського, дипломантки ХХІІІ Міжнародного конкурсу ім. М.Глінки (Москва, 2009 р.) – Марфи Шумкової (мецо-сопрано, Росія) та Дмитра Онищенка (фортепіано).

5 лютого, 18:00

Концерт з творів Ф.Шуберта, В.Косенка та Дж. Пучіні у виконанні Лауреата міжнародних конкурсів Артура Нікуліна (фортепіано), симфонічного оркестру Львівської філармонії під батутою заслуженого діяча мистецтв України, художнього керівника та головного диригента оркестру «Пори року» – Дмитра Логвіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *