Подія в культурному житті західної столиці України: Відкриття суперкінотеатру ПЛАНЕТА КІНО ІМАХ

15 грудня відбудеться офіційне відкриття нового кінотеатру мережі Планета Кіно ІМАХ – найсучаснішого семизального мультиплексу у Львові.

Подія відбудеться в приміщенні кінотеатру, на 2-му поверсі ТРЦ «King Cross Leopolis» за адресою: с. Сокільники, вул. Стрийська, 30.

План заходів

11.00 – прес-конференція з презентацією кінотеатру і технології ІМАХ 3D.

Учасники прес-конференції: Генеральний директор компанії «ТРІУМФ МЕДІА ГРУП» Андрій Шпиг, Віце-президент з розвитку бізнесу канадської корпорації IMAX Джон Шрайнер, заступник Генерального директора компанії «ТРІУМФ МЕДІА ГРУП» та менеджер проекту ІМАХ в Україні Наталія Байдан.

Після прес-конференції – екскурсія кінотеатром.

12.30 – показ фільму «Таємниці підводного світу 3D» для всіх запрошених.

13.30 – фуршет для всіх запрошених.

Інформація про кінотеатр

Семизальний кінотеатр Планета Кіно ІМАХ є третім кінотеатром в Україні, побудованим компанією «ТРІУМФ МЕДІА ГРУП», яка має ексклюзивні права на будівництво кінотеатрів ІМАХ в Україні. Перший кінотеатр з’явився в Києві в 2008 році і представляє один супер 3D зал ІМАХ. Другий дев’ятизальний мультиплекс був відкритий в Одесі в червні 2010 року. Родзинкою даних кінотеатрів є всесвітньо відома супертехнологія ІМАХ 3D, яка створює МАКСимальний ефект присутності глядача у фільмі за рахунок великого екрану з п’яти поверховий будинок, надзвичайно потужного звуку, а також найреалістичнішого 3D ефекту.

ІМАХ – це МАКСимальне зображення, МАКСимальний звук та МАКСимальні враження.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *