Новий кіноклуб “Клумба кіна”

Радо повідомляємо Вам, що в Центрі культури та дозвілля “Лис Микита” розпочинає свою роботу кіноклуб “Клумба кіна”.

Найближчий кінопоказ відбудеться 19 лютого 2009, о 18.00 год. у Центрі культури та дозвілля Лис Микита (головний корпус ЛНУ ім.Івана Франка, вул. Університетська, 1. Вхід з подвір’я). Згадуючи про День закоханих, пропонуємо Вам приємний романтично провести будень закоханих. Дивитимемось один з кращих в історії кіно фільмів – “Римські канікули” з Одрі Хепберн та Грегорі Пеком.

Вхід вільний

Дуже коротко про кіно…
«Римські канікули» варто переглядати не тому, що це кінокласика, а за те, чому він став кінокласикою. По-перше, актори від яких неможливо відірватися, по-друге, проста історія розказана з геніальною легкістю, по-третє, сила почуттів, які вміють зворушувати.

«Римські канікули» належать до тих стрічок, які хочеться переглядати не один раз.

Римські канікули (Roman Holiday)

Тривалість: 1:54

Рік виходу: 1953

Виробництво: Paramount Pictures

Режисер: Уильям Уайлер /William Wyler/

Актори: Грегори Пек /Gregory Peck/, Одри Хепберн /Audrey Hepburn/, Эдди Элберт /Eddie Albert/, Хартли Пауэр /Hartley Power/, Харкурт Уильямс /Harcourt Williams/, Маргарет Роулингс /Margaret Rawlings/

Рейтинг Клумби: 5 з 5

Дуже коротко “Клумбу кіна”…

КЛУМБА КІНА має на меті не тільки демонструвати щотижня різноманітні стрічки: від найновіших прем’єр до раритетних кадрів з історії кіно, але бути своєрідним центром для обміну враженнями, фільмами, основою для спілкування та співпраці всіх хто любить кінематограф.

КЛУМБА КІНА – це кіноклуб для всіх хто шукає приємне місце часопроводження. Зустрічі та перегляди фільмів відбуватимуться двічі на тиждень.

КЛУМБА КІНА – це місце для найкращого кіно, спосіб проведення часу і можливість приємної інтелектуальної подорожі в колі однодумців.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *