На Форум видавців до Львова приїдуть Віра Полозкова, Б. Бурда, В. Панюшкін та В. Шендерович

У рамках XIX Форуму видавців у Львові (13-16 вересня) вас очікує захоплююча, пізнавальна програма національного стенду “Книжки Росії”.

Кулінарний майстер-клас «Збагачення української кухні» легендарного “знавця”, одесита Бориса Бурди, зустріч із сатириком та «заслуженим ляльководом» Віктором Шендеровичем, виступ молодої поетеси Віри Полозкової – vero4ka з “Живого журналу” і письменника-бунтаря Захара Прілепіна, і багато-багато іншого.

Російський журналіст Валерій Панюшкін – автор книги про Михайла Ходорковського та спец-кореспондент “Комерсанта” в Україні під час Помаранчевої революції – розповість студентам УКУ про “журналістів-паразитів”. А перекладач Умберто Еко Олена Костюкович, що приїжджає до Львова прямо з Мілана, не тільки поділиться таємницями перекладацької кухні, але і кухні італійської, і також виступить з майстер-класом.

У Тюрмі на Лонцького відбудеться дискусія за участю голови Міжнародного правозахисного товариства “Меморіал” Арсенія Рогінського, а також українських істориків Руслана Забілого та Володимира В’ятровича про те, як зберігається пам’ять про терор і про те, як колишні в’язниці перетворюються на музеї. Крім того, Рогінський прочитає публічну лекцію про масштаби радянського терору – в Політехнічному Інституті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *