Дитяча книжкова премія “Левеня”

Шостий Львівський Міжнародний Дитячий Фестиваль
Шостий Львівський Міжнародний Дитячий Фестиваль

Запрошуємо всіх взяти  участь  в  online-голосуванні за книжки у рейтинговому відборі Дитячої книжкової премії «Левеня».  Щоб проголосувати,  вам потрібно спочатку зареєструватися на нашому сайті . Голосування  триматиме до  25 квітня включно.

На здобуття  премії  номіновані  143 книжки для дітей і підлітків, подані 23-ма  видавницвами, 9-ма авторами і 1-им художником.

Найкращі книжки обере журі, яке складається з директорів дитячих бібліотек з різних областей України. Члени журі завершують голосування 20 квітня.
Усю детальну інформацію про книжкву премію «Левеня»  можна дізнатися тут.

Але окрмі голосування кваліфікованого журі відбудеться також online-голосування, в якому можуть взяти участь всі бажаючі. За результатами буде складений «народний» рейтинг, переможці якого також отримають відзнаки.  Оркомітет  Премії, до складу якого увійшли керівники Національної бібліотеки України для дітей, Української бібліотечної асоціації, Української асоціації видавців та книго розповсюджувачів,  представництва IBBY  в Україні  та ГО «Форум видавців»,  запропонує Міністерству культури України   закупити книжки, які стали переможцями в різних номінаціях,  для комплектування дитячих бібліотек.

Книжки-конкурсанти   можна буде побачити і купити  на Львівському дитячому фестивалі, що відбудеться 27-29 квітня.  Там найкращі книжки оберуть діти. Ми прогнозуємо, що участь в голосування візьме  понад 10 тисяч відвідувачів фестивалю. Окремий стимул для дітей обрати найкращу книжку  премії «Левеня»  – це «слон», якого вони отримують, проголосувавши. Збирати «слонів» дітям потрібно, щоб виграти призи у грі «Збирай слонів».

Саме завдяки вашому голосу найкращі дитячі книжки  мають шанс з’явитися  в  дитячих бібліотеках. Діти в різних регіонах заслуговують на те, щоб читати найкраще.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *