В рамках XVI Форуму видавців відбудеться свято читання для дітей

13 вересня 2009 року в рамках XVI Форуму видавців відбудеться четверте «Свято читання в Країні ангелят». Свято проходитиме в парку ім. Івана Франка з 13.00 по 18.00. Організаторами є редакція розвивально-пізнавальних журналів для дошкільнят «Ангелятко» та «Ангеляткова наука».

Для батьків та усіх зацікавлених свято – це можливість залучити  дитину через гру до читання.

Під час дійства для дітей буде працювати кілька майданчиків, де вони зможуть взяти участь у цікавих іграх, змаганнях та конкурсах. Наприкінці свята відбудеться лотерея з призами.

«Свято читання в Країні ангелят» відбувається у Львові щороку під час Форуму видавців. Має великий успіх серед дітей та батьків і збирає близько 8 тисяч дітей.
Довідка

Довідка:

«Ангелятко» та «Ангеляткова наука» – розвивально-пізнавальні журнали для дошкільнят. Виходять з вересня 2006 року. Редакція ставить собі за мету виховання та інтелектуальний розвиток з наймолодшого віку.

За підсумками Всеукраїнського конкурсу періодичних видань для дітей і юнацтва (Держкомтелерадіо) наприкінці 2008 р. журнал «Ангелятко» було визнано кращим періодичним виданням для дітей.

Контакти:Світлана Кіреєва,
тел.: 245-23-10,   8050-65-338-56.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *