«Форум видавців – дітям» відбуватиметься у Львові з 29 квітня по 1 травня

З 29 квітня по 1 травня 2010 року у львівському Палаці Мистецтв відбудеться «Форум видавців – дітям». В рамках заходу заплановано комплекс культурних, розважальних, освітніх, просвітницьких та виставкових заходів, скерованих на популяризацію дитячої книги і підтримку читання. Про це повідомив Форум видавців.

У рамках «Форуму видавців – дітям» відбудуться фестиваль дитячого читання «Книгоманія», церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкращий читач України 2009/2010», літературний марафон «Час читати!», акція «Візьми, читай!», літературно-музична акція «Книжка від зірки», літературний квест, книжковий конкурс та фестиваль-парад літературних героїв за участі школярів м. Львова. Проведуть організатори і вже традиційну благодійну акцію. «Подаруй дитині книжку!» – збір книжок для дитячих будинків, інтернатів та сільських бібліотек.

Спеціалізований дитячий книжковий ярмарок проходитиме у Палаці Мистецтв. Найбільші в Україні видавництва дитячої літератури, аудіо- та відеопродукції, журнали для дітей презентуватимуть нові видання та проведуть різноманітні просвітні акції, ігри для дітей. Водночас діти матимуть можливість зустрітися з дитячими письменниками, відвідати майстер-класи, взяти участь у забавах та інтелектуальних вікторинах. Одночасно з книжковим ярмарком відбудеться Міжнародна спеціалізована виставка «Освіта-2020».

Також в рамках Форуму відбудеться і Міжнародна науково-практична конференція з проблем читання за участі понад 40 провідних спеціалістів з дитячої літератури з України, Польщі, Росії, Естонії, Литви, Латвії та Болгарії.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *