Ювілейний 20 Форум Видавців у Львові. Фото

З 10 по 15 вересня Львів вкотре перетворився на літературну столицю. В цы дні відбувався вже в 20 традиційний Форум Видавців у Львові.


Цьогорічний Форум був особливо цікавий на найрізноманітніші презентації, автограф-сесії та авторські зустрічі. Адже 20 років існування Форуму – це величезна робота організаторів, видавців та усіх читачів. І з кожним роком Форум стає все більш значущим, цікавим та вражаючим.

Грицько Чубай. П’ятикнижжя

Як і щороку, цьогоріч більшість видавців на ярмарку презентували свої новинки: Видавництво Старого Лева – повну збірку “Грицько Чубай. П’ятикнижжя”, яка до того ж стала переможцем гран0прі “Книга Форуму Видавців”, свій новий роман презентували Люко Дашвар, Любко Дереш, Марія Матіос, Антін Мухарський з проектом “Жлобологія” та безліч новинок закордонних авторів.

Традиційна “Ніч еротичної  поезії”, “Літературний фестиваль”, авторські зустрічі, фестиваль “Контекст” та “Трансліт”, Бізнес форум та Форум для бібліотекарів, безліч зустрічей та дискусій – це той невеликий перелік, який міг задовільнити найвибагливішого читача.

Понад 800 заходів, майже 300 автограф-сесій, 362 автори, 49 000 відвідувачів та більше півтисячі журналістів – цифри гідні справжнього ювілею.

20 Форум Видавців у Львові. Фото:

фото: infolviv.net