На 20 Форумі видавців у Львові буде розіграно електронні книги Pocketbook

6 електронних книг Pocketbook буде розіграно серед бібліотек Львова і ще 4 – серед відвідувачів Книжкового ярмарку.

Для того, щоб виграти електронну книгу, бібліотеці необхідно зібрати якомога численнішу команду читачів на книжковий ярмарок, який відбудеться 12–15 вересня 2013 року (Палац мистецтв, вул. Коперника, 17). 6 найактивніших бібліотек отримають Pocketbook.

Умови участі:

1. У кожній бібліотеці серед читачів розповсюджуються БЕЗКОШТОВНІ квитки на Форум Видавців у Львові, які необхідно буде заповнити, зазначивши назву бібліотеки та контактну інформацію.

2. Протягом 12-15 вересня (до 13-00 у неділю) читачі приходять на книжковий ярмарок, на вході вкидаючи квиток у спеціальні скриньки для бібліотек (незаповнений квиток не є дійсним).

3. 15 вересня о 15.00 на майданчику перед палацом Потоцьких буде оголошено 6 бібліотек переможців.

4. електронні книги Pocketbook буде розіграно серед відвідувачів Форуму, які заповнять анкету на стенді «Bookland» у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17). Pocketbook, а також флешки будуть розігруватись щодня 12-15 вересня о 17 30 на майданчику перед палацом Потоцьких. Переможців буде визначено шляхом жеребкування.

Окрім рідера переможці отримають від онлайн-магазину ліцензійного електронного контенту Bookland.com більше 500 електронних версій книжок світової класики українською, російською, англійською, французькою та іншими мовами.