У Львівській Опері відбулась «Прем’єра» від Заліска

Заліско підбив підсумок 15-річної творчої діяльності 2-х годинним концертом «Прем’єра». Підвести риску під попередніми досягненнями та намітити сходинки до нових співак вирішив сольним концертом у Львівській опері, про сцену якої Заслужений артист мріяв давно.

Барв виступу Заліска додавали його друзі та колеги – балет «Далькроз», співачки Ірена та Лілія Ваврін, військовий ансамбль Збройних сил України, рота почесної варти Академії сухопутних військ ім. П. Сагайдачного, струнний квартет, музичний супровід був гурту „Dejavu”, зразковий ансамбль народного танцю «Роси світанку», дитячий ансамбль «Цьомочки»…

«…Це був, свого роду, звітний концерт, режисером якого був я сам. Я хотів об’єднати людей навколо української пісні і майже кожну пісню зробив як міні-спектакль. Поєднав сучасну і народну музику, академічне і естрадне виконання, сучасну хореографію із народними костюмами » – зазначив Заліско.
Андрій співав тільки із артистами , з якими у нього були спільні дуетні пісні.

Зокрема презентував новинку до Євро-2012 – нову пісню “Світло перемоги” разом із співаком Володимиром Пителем. Під час виконання на сцені показували акробатичні та гімнастичні трюки атлети із «Театру спорту». Спортсмени виносили і піднімали символічний кубок, професійні футболісти набивали м’ячі, які потім полетіли у зал до глядачів.

Зал аплодував стоячи. Заліско отримав подяку від міста за вагомий внесок у розвиток музичної культури. І за це ж від Міжнародного союзу козацтва , а також звання полковника цього козацтва.
А кому не пощастило бути на концерті, Андрій до кінця року готує випуск DVD диску із записом концерту.

Фото:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *