У Львові презентували «Гербарій коханців» Наталки Сняданко

7 квітня у львівській книгарні «Є» відбулася презентація книги «Гербарій коханців» львівської журналістки, літераторки та перекладачки Наталки Сняданко. Модерувала зустріч-презентацію колега письменниці Лідія Мельник.

Як зазначила Лідія Мельник, у кожній зі своїх книг Наталка Сняданко просувається вглиб, і в цій книзі, як і в попередніх, є увага до деталей. «Дві попередні книги «Чебрець у молоці», «Комашина тарзанка» разом із «Гербарієм коханців» складають трилогію», – зазначила Ліда Мельник. На що Наталка Сняданко відповіла, що вона би хотіла, щоб ці книги й вийшли трилогією.

Напередодні львівської презентації, відбулася презентація у столиці, де модератор та письменник Юрко Іздрик назвав цей роман «галицькоподібним експериментом для Харкова», – розповіла авторка.

«Для мене це експеримент. Мені цікаво бавитися з епізодами. «Гербарій коханців» це книга, в якій мало що відбувається, але читати далі хочеться», – сказала Наталка Сняданко.

У «Гербарії коханців» люди упізнають себе, розповіла письменниця, навіть Іздрик сказав, що упізнав себе у теті Амалії, хоч образ писаний не з нього.

Книга «Гербарії коханців» вийшли у видавництві «Клуб сімейного дозвілля» накладом 10 тис. примірників.

джерело: захід.нет

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *