Львівській галереї мистецтв відновили опалення

ЛМКП “Львівтеплоенерго” відновило подачу опалення до Львівської галереї мистецтв. Однак, витік у внутрібудинковій системі опаленні і досі не ліквідовано.

Вчора відбулося обстеження системи опалення Галереї мистецтв за участю представників Галицької райдержадміністрації. Усі акти обстеження з приписами буде передано в районну адміністрацію для прийняття рішення про зобов’язання ліквідувати витік. Витік теплоносія найбільше шкодить власне будівлі Галереї та експонатам. , – сказав головний інженер ЛМКП “Львівтеплоенерго” Володимир Штейбарт.

Володимир Штейбарт додав, що про відключення від теплопостачання керівництво Галереї було повідомлено офіційно. Напередодні відключення, 11 березня, представники “Львівтеплоенерго” та Галереї мистецтв провели спільне обстеження та склали акт про наявність витоку в системі опалення.

Нагадаємо, 11 березня ЛМКП “Львівтеплоенерго” призупинило подачу опалення до Львівської галереї мистецтв через витік теплоносія з внутрішньої системи опалення. Оскільки витік становив 200 л води в годину, це шкодило роботі котельні на вул. Стефаника,9, яка, крім Галереї, забезпечує теплом і гарячою водою 22 споживачів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *