Місяць Голандського Кіно

Щовівторка о 19:00 в Art School Палацу Мистецтв відбуватимуться кіноклубні покази сучасного європейського кіно в рамках проекту Sub Club. В березні кіномани і любителі фестивальних новинок побачать 4 голандські фільми: “Щаслива Домогосподарка”, “Амстердам”, “Фламандські Натюрморти” та “Життя за Один День”.

Найцікавіші і найвідоміші кінострічки, яких немає в програмах кінотеатрів, спеціально відібрані для вибагливих глядачів, котрі цінують оригінальність та ексклюзивність, а також авторський стиль незалежних режисерів з європейських країн.

Кожен фільм демонструється з ліцензованого dvd в найкращій якості мовою оригіналу і з українськими субтитрами.

ПРОГРАМА

8.03 ЩАСЛИВА ДОМОГОСПОДАРКА
Леа бездоганна 30-річна дружина, чоловік якої працює в нерухомості і забезпечує їй блискуче життя. Слова “емансипація” просто не існує в її словнику і доки є гроші життя уявляється в рожевому кольорі. Життя Леї кардинально змінюється, коли у неї з’являється дитина, постійні зміни підгузок руйнують уявлення про ідеальне “життя для себе”. Смілива і кумедна історія про жінку, яка хоче повернути минуле і теперішнє у потрібне русло.

15.03 АМСТЕРДАМ
Пара багатих американців, сім’я голандських злочинців, два французьких геї, представники робочого класу з Німеччини і два мароканці-нелегали – всі вони в Амстердамі і в кожного своя історія. Різні причини змушують шляхи героїв переплітатись, ведучи до драматичної кульмінації, яка змінює їх життя назавжди.

22.03 ФЛАМАНДСЬКІ НАТЮРМОРТИ
13-річний Ґюнтер Строббе виростає в оточенні алкоголю, сміття і ні до чого непридатного батька та його братів. Повільно, але впевнено він готується до такого ж нещасного життя. Чи зможе він кинути виклик долі?

29.03 ЖИТТЯ ЗА ОДИН ДЕНЬ
Бенні та Джінні – кохання та пристрасть – лише мить між дійсністю та потойбічним світом – світом, де відчуття можуть тривати цілу вічність. Невпинний калейдоскоп чуттєвих стосунків, пошук, що може тривати безперервно – все для того, щоб віднайти один одного. Яскраве, динамічне кіно з чудовим саундтреком та неабияким філософським навантаженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *