“Тартак” у Львові обмінювався годинниками. Фоторепортаж

11 лютого у КЦ “Романтик” відбувся великий сольний концерт гурту “ТАРТАК”.

Сашко Положинський,  як завжди був сповнений драйву та наснаги. Концерт видався дуже запальним та драйвовим. Проте не бракувало і лірики, Гурт виконав такі пісні як “Ти дуже гарна” та “Буча-Чака”, а також старі добрі пісні “Стільникове кохання” і “Понад хмарами”, а ось пісню “Ти подумай” Сашко співав із залом, бо з партією Діани Попової публіка впоралась блискуче.

Загалом атмосфера у залі була надзвичайною, адже практично усі пісні зал співав разом із солістом.

Тартак у Львіві. Фоторепортаж
"Тартак" у Львіві. Фоторепортаж

Також не забув Сашко про започатковану ним акцію “Шануй свій час,а не годинник”, і обмінявся годинником із переможцем, за годинник якого проголосувала публіка, бо претендентів на це було багато, оскільки всім кортіло отримати такий подарунок від Сашка.

Виступаючи у Львові, Положинський вкотре зауважив що доки тут є такі люди, які підтримують “своє”, для країни не все ще втрачено. Публіка із захватом співала “Лицарський Хрест” та “Я не хочу”.

У кінці виступу, коли гурт вже пішов зі сцени, у залі не вщухали оплески та крики ‘На біс!’ і Сашко виконав ще кілька своїх пісень, одну з яких заспівав разом із Андрієм Підлужним.

Проте, навіть після завершення виступу Сашко потішив своїх фанатів роздаючи автографи та мужньо витримавши численні фотосесії бажаючих отримати фото на пам’ять.

Ну що ж, можемо з радістю подякувати Сашкові та гурту Тартак за чудовий концерт і незабутні враження.

Фото з концерту гурту “Тартак” у Львові:

Відео (Сашко Положинський та Андрій Підлужний – “Не кажучи нікому”)

фото та текс: Пасіченко Ніна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *