Glamour: «Наш новий сингл присвячений Вані Дорну та Івану Урганту»

В інтерв’ю гламурні дівчата розповіли про Новий рік, зйомки кліпу “Ресницы” та свій новий сингл.

Дівчата, знаю, що 2010 рік був для вас насиченим. Розкажіть чи вдалось втілити в реальність задумане?

Ми записали багато нових пісень, випустили дебютний альбом «Запомни меня» і відзняли відео під однойменною назвою. Був запущений сайт нашого продюсерського центру KARPARATION www.karparation.com, на якому можна дізнатися про всі наші новини.

А з чого ж розпочали Новий 2011 рік? Знаю, що у багатьох артистів у цей період концертний новорічний бум.

Так, дійсно було дуже багато концертів. Тепер декілька днів можна буде відпочити і далі до праці!

Знаю також, що Новий рік у вас розпочався з прем’єри нового відео, чи не так?

1 січня відбулась всеукраїнська прем’єра нашого нового відео «Ресницы» на каналі М1. Тому можна впевнено сказати, що рік розпочався вдало! Це наша друга відеоробота, ми раді, що вдалось втілити все задумане. Багато музичних критиків високо оцінили кліп та пісню, сподіваємось, що нашим прихильникам також сподобалось.

Розкажіть більше про відео. Як відбувалась підготовка і самі зйомки кліпу?

До зйомок відео долучилось дуже багато людей. Зокрема, велика заслуга команди Karparation production у розробці ідеї та її втіленні.

Ні для кого вже не секрет, що в зйомках вашого кліпу взяли участь найпопулярніші красені Голлівуду!

(сміються) Це правда. Вони брали участь у зйомках нашого кліпу… але тільки на фотокартках. На одній з наших локацій були задіяні понад 300 фотографій із зображенням голлівудських акторів.

А на знімальному майданчику якісь курйози траплялися?

До кінця все передбачити неможливо. Цього разу електромережа не витримала такого навантаження і у студії, де знімалося відео зникло світло. Але ми використали сповна таку екстремальну ситуацію і зняли, як виявилось потім, одні з найкращих сцен для кліпу.

Розкажіть більше про ваші новорічні свята. Чи є у вас якісь особливі традиції святкування?

Звичайно традиції є! От, наприклад, перед новорічними концертами ми усією командою Karparation збираємось і святкуємо, вітаємо одне одного і обмінюємось подарунками! :) Та й в новорічну ніч, де б хто з нас не виступав, ми домовляємось про місце зустрічі і хай навіть це 4 чи 5 година ранку – зустрічаємось та ділимось враженнями про зустріч Нового року!

Ви можете згадати якісь пригоди, що з вами траплялися на Новий рік?

Одного разу, коли ми з одного концерту їхали на інший, водій не впорався з керуванням через дуже сильну ожеледицю і ми з’їхали у кювет. Самотужки вибратись не вийшло, але, на щастя, недалеко був ресторан, де активно проходило новорічне святкування, всі гості та офіціанти прийшли нам на допомогу і ми встигли на наступне свято!

А чим ще потішите нас цього року?

Планів у нас вдосталь. Головне, щоб були сили та можливості втілити усе в життя. Найближчим часом – це презентація нового синглу, присвяченому, до речі, Вані Дорну і Івану Урганту. Чому двом? Та тому що ніяк не могли вибрати між блондином та брюнетом. Також вже думаємо над зйомками відеокліпу на цю пісню. Ну і робота, робота, робота, адже тільки плідна праця приносить бажаний 100% результат.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *