Презентація роману Юлії та Олени Черніньких “Хутір розбещених душ”

24 січня в книгарні “Є” відбудеться презентація роману Юлії та Олени Черніньких “Хутір розбещених душ”.
Роман написаний у стилi буфонадної мiстики і присвячений нашим сучасникам – мешканцям мiста Л. Вiн про зганьбленi свiтогляди та потерту буденність нашого суспiльства, яке губить не тiльки гiднiсть, але й життя людей. Читач непомiтно зазирне у кватирки до містян різних соціальних прошарків, а також з острахом побачить iнший – паралельний свiт. Свiт, який десь поряд із нами… Моторошний край вiчного каяття та забуття…

В межах презентації лунатимуть ненав’язливі джазовi композиції у виконаннi віртуозного саксофонiста, а також

передбачено невеликий фуршет для всіх присутніх.

Інформація про авторок:

Сестри Олена та Юлія Чернінькі народились у творчій сім’ї: батько – художник, мати – музикант, бабуся і дідусь – театральні актори. Змалечку дівчата були оточені творчими людьми й богемною атмосферою. Любов до мистецтва прогресувала в сестрах з року в рік у всіх напрямках: музика, література, хореографія, живопис, фотографія… Тому не дивно, що Олена, закінчивши Львівську комерційну академію, зрозуміла, що професія економіста – не для неї. Згодом вона закінчила ЛНУ ім. І. Франка (факультет культури та мистецтв), а після кількарічної праці акторки у Національній академічній хоровій капелі України «Трембіта» захопилась фотомистецтвом, відкрила у центрі Львова фотомайстерню.

Юлія Чернінька 2005 року закінчила факультет культури та мистецтв ЛНУ ім. І. Франка та кілька років працювала на посаді акторки в капелі «Трембіта». Зараз вона знову навчається на кафедрі журналістики ЛНУ ім. І. Франка. Любить природу, подорожувати.

Писати романи сестри Чернінькі почали давно. «Хутір розбещених душ» – їхня перша книга, яку видає Літературна агенція «Піраміда».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *