Гурт “ШОКОЛАДКА”: “Не парте” собі голову фінансами!”

Шоу-бізнес все частіше доповнюють нові та цікаві гурти. Але такого ви ще не бачили! Гурт «ШОКОЛАДКА» – це перший гурт, що поєднує Україну та Нігерію! Коли на сцену виходить українка з латиноамериканською зовнішністю та нігерієць, який заряджає українською – публіку просто розриває на частини!

– З кожним днем ви все потужніше крокуєте вперед. Що придає вам наснаги?

– Нас надихає сам творчий процес та плитка шоколаду, яку Джейкоб дарує мені, коли я серджуся на нього! Доречі, це «шоколадне натхнення» ми нещодавно назвали, «Метод Шоколадки». Дійсно, шоколад дуже класно піднімає настрій! Користуйтесь на здоров’я!

– Вас дедалі частіше можна побачити разом. Ви зустрічаєтесь?

– Галя: Зараз нашим стосункам важко дати якесь визначення. Перш за все – це робота. Але декілька разів таки ходили в кіно. Правда, з Джейкобом це не дуже зручно. В темному кінозалі видно було тільки його зуби та очі.

Джейкоб: Галя просто лапочка, але вперта така, що якщо вже щось задумає – не заспокоїться поки не зробить це. Саме тому вона найкраща! А ще поруч з нею відчуваю себе справжнім принцом. І не тому, що на мене в Нігерії чекає трон, а тому, що моє королівство вона і музика.

– Кому ви завдячуєте своїм успіхом?

– Насамперед – батькам та творчій команді «KARPARATION». Це люди які завжди підтримують у важку хвилину!!!!

– Галю, ти довго танцювала в балеті Наталки Карпи. Що підштовхнуло тебе стати частинкою гурту «Шоколадка»?

– Так, я багато часу присвятила танцям, але завжди мріяла про співочу кар’єру. І, напевно, моя наполегливість допомогла мені реалізувати мрію в реальність!

– Джейкобе, ти чудово володієш українською. Хто допоміг тобі опанувати мову?

– Я в Україні вже 5 років. За цей час встиг звикнути до українців, їхніх традицій та мови! Але на початку було важкувато,тому пішов на курси!!!

– Джейкобе, що тобі найбільше подобається в українській культурі?

– В Україні найкрасивіші дівчата!

– Так, я з тобою згідна. Але це не відноситься до української культури…

– Справді? (сміється. Авт.) Мені дуже подобаються українські народні гурти, які одягаються у вишиванки та співають «гей, гей, гей!»

– А як ставляться батьки до твоєї зірковості на Україні?

– Батьки завжди знали, що я творча людина і з’ єднаю своє життя саме з цим. І немає різниці чи це буде Африка чи Європа!!!!

– Ще не планують приїхати на концерт «Шоколадки»?

– Я з батьками досить часто зідзвонююсь і в кожній нашій розмові вони запитують «І коли ти вже приїдеш до нас на гастролі?!»

– Галю, а ти вже своїх батьків познайомила з Джейкобом?

– Аякже! Перед першим концертом групи «Шоколадка» моя мама ще не була знайомою з Джейкобом, а тому відпускати мене не хотіла. Особливо, коли дізналась, що виступ буде за містом. Довелось пообіцяти, що як тільки побачу Джейкоба, сфотографую і перешлю їй його фото за допомогою MMS. Так і зробила. Таким-от оригінальним виявилось їх перше знайомство! Далі було все простіше. Але фото Джейкоба вона дотепер зберігає в своєму телефоні.

– Як ви вважаєте, що є родзинкою у вашому гурті?

– Те, що наша творчість поєднана двома країнами: Україною та Нігерією!

– Чи є недоліки, що заважають вам працювати в парі?

– Ми дуже різні. Перебиваємо одне одного після кожного слова, а потім довго миримось.

– Які страхи, емоції оволодівали вами, коли ви вперше вийшли на сцену?

– Найкращі! Ми дуже хвилювалися і навіть подумати не могли, що на першому виступі нас так класно сприймуть! Доречі, не обійшлось без пригод: я перед виступом надламала каблук! Часу перезутись не було ,тому прийшлось виступати так! Але, на щастя, все пройшло бомбово!

– Як ви вважаєте, що є запорукою успіху в шоу-бізнесі?

– Велика праця та фанатизм своєї справи! От ми, наприклад, «балдієм» від того, що робимо!

– Ставши відомими, у вас не змінився погляд на життя?

– Поки що зіркової хвороби не спостерігаєм! (сміються.Авт.)

– Галю, ти студентка. Якби перед тобою стояв вибір: або успішна кар’єра, або навчання, щоб ти обрала?

– Успішна людина – це людина, яка може вміло поєднувати все одночасно! Тому я буду намагатись робити так, щоб це питання в мене не виникало!

– Яку роль у вашому житті відіграють гроші?

– Грошей ніколи багато не буває. І скільки людина б не заробляла – їй завжди буде мало. Тому, як на мене, не потрібно «зависати» на грошах. Краще жити в своє задоволення, займатись улюбленою справою і частіше «відриватись» з друзями!

– Джейкобе, знаю, що ти страшенний марнотрат. На що найчастіше витрачаєш гроші?

– Я дуже люблю гарно одягатись!

– Ви можете порадити читачам, як легко та ефективно підзаробити?

– Повністю віддавайтесь улюбленій справі і «не парте» собі голову фінансами! Разом з успіхом появиться й «бабло». Тоді ваше життя буде в шоколаді!

Розмовляла Аліна Кац
Журнал “Фреш”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *