Останній фестиваль літа НАШ FEST Звенигород. Фото

Ось і минуло літо – пора фестивалів, музики та драйвового настрою. Цих вихідних крапку в літньому фестивальному сезоні поставив новостворений НАШ FEST Звенигород, який організовувала команда Сихів Team.

Протягом двох днів Звенигород став місцем популяризації української музики.  Основною метою організаторів було донести до молоді якісну сучасну українську музику, яку не завжди можна почути по радіо чи побачити по телебаченню, тож музична програма „Нашого Fest’у” була насичена популярними серед молоді гуртами, що представляють широке коло стилів рок-музики: етно, панк, альтернатива, акустична музика та багато інших.

На фестивалі виступали всіма улюблені гурти Анна, Фліт, Оратанія, Русичі, Пан Пупець, Ґорґішеллі, Йорий Клоц, а чи ненайбільшим подарунком організаторів став виступ гурту Тартак.

І як зазначив лідер гурту “Тартак”, Сашко Положинський, організатори дійсно попрацювали дуже добре, адже незважаючи на скрутні часи як і в економічному, так і в духовному плані вони створили справжній якісний фестиваль молодіжної української музики.

На цьому літні фестивалі закривають сезон, але попереду ще багато фестивалів осінніх, то ж побачимось і почуємось вже зовсім скоро :)

Фото з фестивалю НАШ FEST Звенигород 2010:

текст та фото: Володимир Піць

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *