“Одноповерхова Америка братів Коенів” у Кіноклубі на Ференца Ліста

24-25 лютого Клуб-галерея FORMA запрошує усіх на перегляд у Кіноклубі двох стрічок видатних американських режисерів, а саме “Фарго” та “Серйозний чоловік” (прем’єра у Львові!!!)
ФАРГО
24 лютого 18:30
Джеррі набридло працювати на тестя., Він мріє відкрити власний бізнес. Але де взяти гроші? Здається вихід є: найняти двох відморозків, які викрадуть дружину Джеррі. Тесть заплатить викуп. Дружина вернеться додому жива-здорова. Бандити чкурнуть подалі із кількома тисячами у кишені. Ну а Джеррі відкриє власний бізнес. Як ви гадаєте, хіба ж не чудовий план? Ось тільки є якесь нехороше передчуття, що щось обов’язково піде не так…
Френсіс Макдорманд, Вільям Мейсі, Стів Бушемі та Пітер Стормар у комедійно-сатиричному трилері, який отримав «Оскари» за кращу жіночу роль та сценарій та ще 5 номінацій на премію Американської кіноакадемії (в т.ч. за кращий фільм та режисуру), 4 номінації на Золотий глобус, 6 номінацій на премію Британської кіноакадемії, нагорода кращим режисерам на Канському кінофестивалі та ще понад 30 нагород і премій на різноманітних кінофестивалях!
СЕРЙОЗНИЙ ЧОЛОВІК
25 лютого 18:00
ПРЕМ’ЄРА У ЛЬВОВІ!
Найсвіжіша стрічка братів Коенів, яка номінована на «Оскар»-2010 у категоріях «Кращий фільм» та «Кращий оригінальний сценарій»!!!
Ларрі Гопнік – професор коледжу, на якого раптом навалюється купа проблем: дружина хоче розвестись, у коледж присилають ворожі анонімні записки, студент-випускник пропонує хабар, приїжджає безробітний брат, сусідка оголеною приймає сонячні ванни… За порадою Ларрі звертається до раввинів, які, як він сподівається, допоможуть йому стати більш люблячим і рішучішим… Брати Коени створили чудову сатиру як на американське суспільство загалом, так і на його єврейську частину і в черговий раз підтвердили, що належать до когорти найоригінальніших режисерів нашого часу.
Довідка: Клуб-галерея FORMA розташована у будинку №2, що на вул. Ференца Ліста (біл офісу “Оріфлейм”)
Контактний телефон: (063)8799611

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *