Виставка Ольги Володарської-Іщук та Марини Щербакової в арт-салоні “Сливка”

18 лютого о 17:00 в арт-салоні “Сливка” відбудеться відкриття спільної виставки Ольги Володарської-Іщук та Марини Щербакової.

Довідка:

Ольга Володарська- Іщук – живописець, дизайнер, граф к. Народилася у Львові , художню освіту отримала в Училищі Декоративного та Прикладного Мистецтва м. .Труша та в нститут Декоративного Прикладного Мистецтва. З 1982 року – учасник багатьох виставок в Укра н та за кордоном. В доробку чотири персональних виставки та понад 10 групових. Роботи знаходяться в приватних збірках в Украіні , Польші , Німеччині , Франції , Великобританії , Ізраілю, США та Канади.

Марина Щербакова народилась у Львов , закінчила відділ художньої  кераміки в Львівському Державному Коледжі Декоративного та Ужиткового Мистецтва ім. І. Труша та у Львівській Академії Мистецтв. З 1997 року приймає участь у виставках, серед яких “Варіації ” – 2001р., Львів, “Все почалося з мартіні” – 2004 р., “Автопортрет” – 2007 р., “Вперед, за Еросом!” – 2008 р. та н. роботи знаходяться в приватних колекціях, церквах та громадських закладах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *