Виставка графіки від Івана Цап’яка та Сергія Лаушкіна під назвою «Кольорові імпровізації»

З 9 лютого (відкриття о 16:00) по  21 лютого в галереї LvivArt (вул. Лесі Українки, 21) – виставка графіки від Сергія Лаушкіна та Івана Цап’яка під назвою «Кольорові імпровізації».

«…Ми не копіюємо життя, а імпровізуємо на теми, які воно нам дає. Обмежений рамками теми митець перевтілює в необмежену свободу реалізацією даної теми як технічно так і своїм світобаченням. Це процес безперервний і постійний, а художник дивиться на життєві ситуації не з однієї, а з різних сторін. Мистецтво це і є імпровізація на тему життя. Воно завжди вище будь-яких рамок, напрямків і стилів…»

Довідка:

Сергій Лаушкін народився в 1954 р. в м. Дніпродзержинськ. Закінчив Поліграфічний інститут ім. І. Федорова у Львові. Учасник персональних, всеукраїнських і міжнародних виставок. Роботи знаходяться в приватних колекціях України та за кордоном. А також у музеях: Запорізький художній музей, Бердянський художній музей, Дніпродзержинський історичний музей. З 1990 року член Національної спілки художників України. Життєве кредо «життя в стилі джаз».

Іван Цап’як народився в 1979 році в с. Коти Львівської обл.. З 1994 – 1998 рр. навчався в СХПТУ – 14 смт. Івано-Франкове. З 1998 – 2005 рр. навчався у Львівській Академії Мистецтв. Учасник всеукраїнських виставок. Роботи знаходяться у приватних колекціях як в Україні так і за кордоном (Греція, Італія, США), а також в Івано-Франківському художньому музеї.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *