Арткорпоратив «DRUMТИАТР»

17 січня, неділя, о 18:00 у арт-каварні «Квартира 35» (Львів, вул. Вірменська, 35, «Дзиґа», 2-ий поверх) в рамках проекту BLACK&WIGHT відбудеться Арткорпоратив «DRUMТИАТР» (в асоціації з «Electrostatic Death ») за участи Юрія Іздрика , Григорія Семенчука  та Ростислава Шпука

Вступ – 50 грн.

Знижка студентам – 50 %

В ціну входить ексклюзивні напої, екзотичні благовонія та ароматичні мікси від  «DRUMТИАТР» (стимуляція духовного приходу доступними і легальними хімічними способами).

Із  січня до травня 2010 року триватиме спільний проект «BLACK&WIGHT», який ляже в основу 32 номера часопису текстів і візій  «ЧЕТВЕР». Проект полягатиме у трансцендентних мандрівках та терапевтичних розмовах на основі лікувально-профілактичного церемоніалу. Арткорпоратив «DRUMТИАТР»  — це «ЧЕТВЕР»-live.

 Ще неконкретніше:

Проект B&W — мультимедійна мистецька програма, зосереджена довкола випуску наступного, 32-го, числа журналу «Четвер».

Проект B&W — це спроба вивести журнал із площин задрукованої целюлози на площини реального життя.

Проект B&W — це серія арткорпоративів у різних містах України, організованих групою DRUMТИАТР ( симбіоз Іздрика, Григорія Семенчука та If-Ro)

Проект B&W — спроба достукатися «Четвергом» у кожне серце не лише за допомогою літератури, але й усіх легальних психоактивів — музики, сексу, релігії, аромотерапії, мозкового штурму тощо.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *