“Різдвяна виставка” у галереї “Зелена канапа”

«Зелена канапа» продовжує свою традицію Різдвяних виставок і відкриває третю за ліком святкову експозицію в своїх стінах.

 Мистецтво – це діяльність, що відрізняє людину.  Це потреба душі, а не тіла. Творчість – це риса подібності  до Бога – творця.

 Тож багато значиме християнське свято – Різдво, як ніяке інше заслуговує втілення в художніх творах, а  новорічні свята –  саме час  завітати до галереї!

Різдвяна виставка триватиме з 22 грудня по 10 січня 2010 року. В ній братимуть участь близько 30- ти митців зі Львова і Києва.

 Серед яких і відомі митці такі як Анна Атоян, Оксана Андрущенко, Олег Денисенко, Михайло Демцю, Сергій Міхновський, Сергій Савченко,Петро Сипняк, Андрій Петровський, Богдан Пікулицький…

І незмінні учасники виставок в «Зеленій канапі» – улюбленці публіки:  автор вітражів – Наталя Гайдаш, керамістка Ольга Пильник,  художниця Вікторія Проців, лялькова майстриня  Інна Івасюк, Олег Гижий. І  авторка ілюстрацій до буквариків і книжок з якими виростають українські діти – Вікторія Ковальчук. І текстиль Лілі Лупул, Юлі Фадєєвої та Дани Якимчук. Традиційно «Зелена канапа» дає шанс виставитись поруч із «метрами»  новачкам: Наталя Бартків, Марина Купкіна, Анастасія Мельникова, Данило Мовчан, Ольга Кравченко, Петро Сметана, Ярема Новорожкін, Софія Панчишин, Олена Цілуйко, Наталя Шуст – Цимбалюк.

Христос рождається!

Запрошуємо на відкриття 22 грудня о 17 годині.

джерело: Зелена канапа

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *