Презентація восьмого номеру соціокультурного часопису «ПРОСТО НЕБА»

17 грудня (четвер), 16.00 у Книгарні «Є» (пр.Свободи, 7) відбудеться презентація восьмого номеру соціокультурного часопису «ПРОСТО НЕБА» за участі Юрія Андруховича , Тараса Прохаська, Ростислава Шпука і Мар’яни Сохи, модератор: Григорій Семенчук

«Просто неба» – це незалежний вуличний журнал, який продають на вулицях Львова бездомні і тимчасово безробітні люди. Метою розповсюдження журналу є залучення до соціальної інтеграції людей, що стоять на узбіччі та перебувають у скрутних обставинах. Девізом «Просто неба» є «Працювати, не жебракувати». Ми схиляємося до думки, якщо людина взялася продавати журнал, вона прагне насамперед перебудувати своє життя.

У новому номері «Просто неба» читачі знайдуть багато актуальних матеріалів про соціальні проблеми сучасності, друга половина журналу, як завжди, ознайомить з літературними новинками, кіно рецензіями, есе та віршами молодих авторів. Також у восьмому номера «Просто неба» опубліковано ексклюзивну фотосесію Юрія Андруховича для проекту «Без Ознак Мистецького Життя». Автором світлин є івано-франківський фотомитець Ростислав Шпук.

Львівська міська громадська організація “Спільнота взаємодопомоги “Оселя” заснована в листопаді 2001 року. Це неурядова організація, місія якої надавати допомогу у віднайденні сенсу життя людям, що в наслідок різних причин опинилися на маргінесі суспільства (убогим, бездомним, неповносправним, узалежненим тощо) та пропагувати на Україні ідею солідарності та взаємодопомоги.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *