Фестиваль Stare Misto 2010. Фото

Перший цьогорічний open-air України рок-фестиваль  Stare Misto 2010 прогримів. Близько 12 годин музики,  драйву, шаленості та “відриву” для львів’ян та гостей міста забезпечили цього року організатори.

Цьогоріч на фестиваль приїхали DJ Scratchy, британці The Urban Voodoo Machine, шалені  хлопці з канади The Dreadnoughts, британський гурт IAMX, музикант та композитор Goran Bregovic зі своїм оркестром Wedding and Funeral Band та легенди української рок-сцени “Океан Ельзи” , яка виступом у Львові розпочала українську частину туру в підтримку альбому «Dolce Vita».

Першою групою, що виступала в рамках фестивалю були The Urban Voodoo Machine з Великобританії. Запальна музика, імпровізовані театральні шоу, вихід соліста гурту Paul-Ronney Angel до публіки стало справді чудовим початком фестивалю, і гурт гідно під бурхливі оплески виходив на біс.

А після свого виступу музиканти “пішли в народ”: роздавати автографи, фотографуватися з публікою на пам’ять, слухати інших гуртів-гостей фестивалю.

Фото з виступу The Urban Voodoo Machine (UK) на фестивалі  Stare Misto 2010:

Зміну The Urban Voodoo Machine швидко підхопили канадійські хлопці The Dreadnoughts. Під акомпанемент музикантів глядачі разом виспівували канадських пісень, танцювали польку, а під час однієї з пісень носили на руках ударника гурту.

Фото з виступу The Dreadnoughts (Canada) на фестивалі  Stare Misto 2010:

На зміну The Dreadnoughts вийшла на сецну група, на яку чекали не лише в Україні, а й в найближчих країнах СНД протягом багатьох років. З першим акордом IAMX публіка вибухнула оплесками та криками. І навіть незважаючи на дощ, що почався всередині виступу гурту, фани віддано стояли під зливою і співали разом зі своїми кумирами.

Фото з виступу IAMX (UK/ Berlin)  на фестивалі  Stare Misto 2010:

Поява на сцені Goran Bregovic та його оркестру Wedding and Funeral Band зірвала нову хвилю оплесків та овацій. І від першої до останньої пісні публіка танцювала під мотиви відомих та нових пісень Бреговича. А в кінці весь стадіон протянув “Ка-лаш-ні-ков, Ка-лаш-ні-ков” і знову закрутився в бурхливому танці.

Фото з виступу Goran Bregovic Wedding and Funeral Band на фестивалі  Stare Misto 2010:

Про “Океан Ельзи” можна довго писати і говорити, але ця українська група настільки потужна та обожнювана слухачем, що кожен для себе визначає наскільки чудовими є виступи цієї команди. Саме Львів став першим містом України, де гурт презентував свій новий альбом «Dolce Vita» в рамках української частини туру.

Окрім пісенб з новго альбому гурт , а з ними і весь стадіон співав старі добрі хіти “океанівців”.

Фото з виступу Океан Ельзи (Україна) на фестивалі  Stare Misto 2010:

Текст: Пасіченко Ніна
Фото: Піць Володимир

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *