Виставка Андрія Куцаченко «Impression»

виставка живопису А.КуцаченкоЗ 24 липня по 5 серпня в галереї Art Corali експонуватиметься художня виставка київського художника Андрія Куцаченко «Impression».

Унікальність даного проекту полягає у тому, що художник Андрій Куцаченко є засновником течії сучасного мистецтва – New Impression. New Impression – класичний пленерний живопис вищого ґатунку у сучасній творчій інтерпретації. Коли більшість художників пливуть за течією і сповідують contemporary, що вже набив оскомину кожному, – Андрій Куцаченко відродив та осучаснив класичний пленерний живопис. Цього року художник радує свої прихильників персональною виставкою у львівській галереї «Art Corali.» В експозиції будуть представлені картини, об’єднанні спільною рисою – зображенням життєдайної краси рідного краю.

До речі, в цьогорічній львівський експозиції Андрій представив багато робіт написаних безпосередньо у Львові та неподалік від нього. Так що львівські поціновувачі мистецтва можуть на власні очі побачити улюблену Львівщину очима київського художника Андрія Куцаченко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *