26 січня презентація книги “Лічилки – нова естетика літератури для дітей”

У вівторок, 26 січня,о 18:00 у книгарні “Є” відбудеться презентація нової книжки «Лічилки – нова естетика літератури для дітей» від Літературної агенції “Піраміда”.

Відомий український літератор, автор видавничої серії Літературної агенції «Піраміда» «Приватна колекція» Василь Габор у межах нового проекту «Приватна колекція для дітей» пропонує нову естетику літератури для наймолодшого читача – видання «Лічилки».

Народна поезія, переплетена з наївністю та пов’язана експресивним ритмом, втілена у ліноритах української художниці Соломії Лободи, дарує читачеві радість від читання-споглядання. Кожна сторінка книги це окрема повноцінна картина, яка може існувати і поза виданням. Соломія Лобода – художниця у третьому поколінні, втілила у цікавий мистецький проект українські народні лічилки, коли їй було всього 17 років.

Василь Габор разом із Соломією Лободою та знаним дизайнером книг «Приватної колекції» Андрієм Кісем пропонують дітям особливу книгу, нову естетику оформлення, що заворожує та прищеплює любов до рідної мови.

Ця книжка для тих хлопчиків і дівчаток, які хочуть плекати українські традиції, дружити з рибою-щукою, совонькою-совою, лічитися із Сидіром, Мидіром та Калеником, а ще вона відкриває перед дітьми простір для мислення і розвитку власної фантазії.

Дорослі читачі, які полюбили серйозні видання «Приватної колекції» Василя Габора, мають змогу започаткувати для своїх діточок не менш цікаву дитячу колекцію нової серії львівської літературної аґенції «Піраміда» — «Приватну колекцію для дітей». У ній будуть представлені найкращі зразки українських народних казок і казок народів світу та мистецько вивершені твори українських і зарубіжних авторів в оригінальному оформленні сучасних українських художників.

Учасники:

Модератор, автор проекту – Василь Габор.
Дизайнер – Андрій Кісь.
Генеральний директор Літературної агенції «Піраміда» – Василь Гутковський.

Адреса книгарні «Є»:
м. Львів, просп. Свободи, 7

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *